Retulan liikuntatapahtuma 14.8. – Ohjelma Jutikkalan vuorella Retulaavulla ja metsämaisemissa klo 13 – 15

Tule tutustumaan upeaan Retula-Seuran ylläpitämään laavuun, sieltä avautuviin upeisiin maisemiin ja saamaan virikkeitä luonnossa liikkumiseen omassa kylässä.

Ajo-ohje laavulle: Liittymä metsäautotielle Jutikkalanvuorelle kääntyy 1,9 km Vihervän pihasta (Retulantie 502) Valkeakoskelle päin. Parkkipaikalle on tästä matkaa noin 2 km. Huomaat kyllä kun olet perillä. Seuraa liikenteen ohjausta pysäköintiin!

Älä anna sään estää osallistumasta. Mahdollinen sadekin on osa luontokokemusta, joten jos sääennuste lupailee sadetta ota sadevaatteet mukaan. Sadekuurot ovat kyllä koko kesän väistelleet Retulaa.

Laavulla mahdollisuus makkaran paistoon. Ota omat eväät mukaan!
Retula-Seura tarjoaa makkarat 40 ensimmäiselle!

13:15 – 13:45 Sauvakävelyohjaus ja -jumppa metsäautotiellä
Sauvoilla vaihtelua kävelyyn. Oikea sauvatekniikka ja jumppaliikkeet tehostavat harjoittelua. Kokoontuminen laavun parkkipaikalla.

Paikanpäällä voit kokeilla sauvoja. Tuomme mukaan kokeiltavaksi myös uudenlaisia BungyPump -voimasauvoja, joilla vastusvoimasta saa sauvakävelyyn lisätehoja. Lisätietoa sauvakävelystä täältä!

13:15 – 14:30 ”Siimari-suunnistus” (Hattulan liikuntatoimi)
Mahdollisuus liikkua metsässä ja tutustua suunnistukseen viitoitusnauhoitetulla turvallisella reitillä. Sopii lapsista senioreihin.

14:00 – 14:30 Metsäjumppa
Metsä tarjoaa paikan rauhoittumiseen ja liikkumiseen. Metsäretkiin voi yhdistää kehoa vahvistavia jumppaliikkeitä. Tule mukaan saamaan virikkeitä metsäliikuntaan.

 

 

Voimassa olevat korona-määräykset eivät rajoita ulkoilmatapahtumiin osallistumista eivätkä määrää noudattamaan kahden metrin turvaväliä. Tarvittaessa voit käyttää maskia. Tuomme niitä paikanpäällekin ja myös käsidesiä on saatavilla. 

Lisätietoja päivitetään näille sivuille. Yhteyshenkilö Terttu Häkkilä, puh. 0405597031.