Syyskokous ja pikkujoulu pidettiin 20.11.2021 Alvettulan seuratalolla


Tapahtuman tiedot


(C) 2021 Kari Raita

Syyskokous ja pikkujoulu järjestettiin 20. marraskuuta jo vakiintuneeseen tapaan Alvettulan seuratalolla, Alvettulantie 177. 

Syyskokouksen osallistui 24 seuran jäsentä. Sääntömääräisessä syyskokouksessa vahvistettiin toimintasuunnitelma sekä tulo- ja menoarvio ja jäsenmaksujen suuruus vuodelle 2022. 

Syyskokouksessa 20.11.2021 Retula-Seuran puheenjohtajaksi valittiin edelleen Kari Retulainen ja sihteeriksi Katri Erkamo. Muu hallitus vaihtui hieman. Siihen kuuluvat Terttu Häkkilä (liikuntavastaava), Eero Kainulainen, Pirjo Laurila (varapuheenjohtaja), Liisa Nummelin (rahastonhoitaja), Mikko Tapola ja Taru Vilpas (uusi). Varajäsenenä on Antti Vuorinen.

(C) 2021 Kari Raita

(C) 2021 Kari Raita

(C) 2021 Kari Raita

Pikkujoulussa osallistujia oli 45.

Aloitimme glögi- ja piparitarjoilulla heti kokouksen jälkeen. Ruoasta vastasi tänäkin vuonna Alvettulan Kyläkaupan pitopalvelu. Perinteisten ohjelmanumeroiden lisäksi illan mittaan oli muutakin ohjelmaa. – Pukki jakoi pikkupaketit ja arpajaisissa oli taas runsaasti voittoja. 

Pikkujoulun illalliskortti seuran tukemana maksoi jäseneltä 18 euroa. Lapsilta (6–12 v.) maksu oli 5 euroa ja alle 6-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi. 

Hauskaa oli! Tule mukaan ensi vuonna!