Retula-Seuran jäsentiedote 4_13.10.2021

Tervehdys Retula-Seurasta!
Retula-Seurassakin olemme palaamassa uuteen normaaliin. Toivotaan, että tautitilanne pysyy aisoissa. Luvassa on pikkujoulu ja pihajumppaa. Entiseen tapaan seura tukee myös uimahallissa käyntejä.

Syyskokous ja pikkujoulu järjestetään 20. marraskuuta jo vakiintuneeseen tapaan Alvettulan seuratalolla, Alvettulantie 177. Aloitamme kello 16 syyskokouksen. Sääntömääräisessä syyskokouksessa vahvistetaan toimintasuunnitelma sekä tulo- ja menoarvio ja jäsenmaksujen suuruus vuodelle 2022. Lisäksi valitaan seuralle puheenjohtaja, sihteeri ja muu hallitus sekä toiminnantarkastaja ja varatoiminnantarkastaja. 

Pikkujoulu alkaa glögi- ja piparitarjoilulla heti kokouksen jälkeen. Ruoasta vastaa tänäkin vuonna Alvettulan Kyläkaupan pitopalvelu. Perinteisten ohjelmanumeroiden lisäksi illan mittaan on muutakin ohjelmaa. – Tuothan tullessasi pikkupaketin pukinkonttiin ja arpajaisvoittoja.

Pikkujoulun illalliskortti seuran tukemana maksaa jäseneltä 18 euroa. Lapsilta (6–12 v.) maksu on 5 euroa ja alle 6-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 11.11. Liisalle joko sähköpostitse osoitteeseen liisa.nummelin@saunalahti.fi tai puh. 044 0233 328. Maksu mielellään saman tien tilille FI52 5494 2620 0061 95. Mahdollisesta käteismaksusta sovi ilmoittautumisen yhteydessä Liisan kanssa.

Seura kustantaa jälleen jäsentensä viisi uimahallikäyntiä loka–joulukuussa sekä Valkea-
kosken että Hämeenlinnan uimahalleissa. Maksujärjestelyt ovat entiset.

Terttu vetää pihajumppia omassa pihassaan (Retulantie 360) neljänä keskiviikkona 27.10., 3.11., 24.11. ja 1.12. kello 10–11. Tule mukaan liikkumaan ja tapaamaan kyläläisiä.
Toteutamme Hattulan kunnan aloitteesta kyselyn. Vastaathan siihen, niin saamme tietoa
retulalaisten toiveista vietäväksi eteenpäin kunnan päättäjille. Toisen linkin kautta pääset antamaan palautetta Retula-Seuran toiminnasta. Vastaathan siihenkin, niin saamme eväitä seuran toiminnan kehittämiseen. Vastaukset viimeistään 25.10., kiitokset! (linkit poistettu)

Tervetuloa tapahtumiin ja kuntoilemaan!

Retula-Seuran hallitus